Är det inte Robert Kronberg som är ute och löper häck?

image165

KungLiggs aja baja 1 - Mobilväska för livremmen

Det borde vara strängeligen vara förbjudet att bruka detta vansinniga tillbehör bland oss andra fritt kringströvande människor. Förbjud det enligt grundlag och belägg det med samma straff som löjeväckande beteende. Jag kan inte med godaste vilja nämna ett annat tillbehör som är så fantastiskt oattraktivt.

image164

Innan alla välsvarvade ryskor intog tennis-scenen ...

... var det Gabriela Sabatini som var den absolut läckraste kvinnliga tennisspelaren. Hon var tennisens svar på Rambo och varje killes heta dröm.

image162

Hamburgare med bröd 25 kr

Kände Statoil att det var nödvändigt att poängtera att bröd ingick till hamburgaren? Hyfsat förvånad man skulle bli om bröd helt plötsligt var ett valfritt tillbehör.

image161


Fukking skjorta

Här är en man som tog sig själv på liiiiiiiiiiiiite för stort allvar när frisbeen ruinerade hans fina fukking skjorta!

image163

Appropå blommor

Hur kan det komma sig att jag drömmer om en egen trädgård och att påta/pula i min egen trädgård ... men har hittills inte klarat av att föda den enklaste fönsterväxt IKEA sålt mig.

En fröjd för ögat och snoken

image160


Ett kuvert kommer lastat med

image159

Den tillfälliga "Pappa betalar"-eran fick ett abrupt slut.

Halvvägs ner i graven

image158

"Men nu är du ju lammkött på 30+!" - Fyndig kollega

Min vapendragare Bruno har namnsdag

image157

Grattis din supersork!

En global Genetisk Härdsmälta

Inte hade väl jag glömt plånboken på Tönnebro Värdshus ... den låg UNDER soffan och morrade. Där låg den tillsammans med min fina Dahlin-mössa(!) som jag eftersökt sedan Lofotenresan i januari.

Därmed är det bekräftat att män kan inte hitta saker ens med godaste vilja, och det spelar ingen roll om saken är mitt framför snoken. Det måste vara en total genetisk härdsmälta bland oss XY:are. Att Columbus hittade Amerika måste vara årtusendets bluff, alternativt att han var en transvestit någon annan förklaring finns det ej. I och för sig trodde han att Amerika var Indien, så egentligen var det inte ens skickligt.

Givetvis spärrade jag Visakortet det första jag gjorde när jag kom hem IGÅR! :(

K*kb*llef*ttast*ke

Jag glömde plånboken på Tönnebro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *Snyfta*

Vissa människor ger mig ilningar längs ryggraden

Som brukligt snubblar man in på Aftonbladet titt som tätt och inte sällan styr man skutan till avdelningen Kärlek & Sex. Häromveckan pågick en debatt om otrohet med allt vad det innebär, mycket bitterhet och tandagnisslan. Sprang över en konversation där ett svar gav mig allvarliga ilningar längs ryggraden. Läs svaret under rubriken Kass Kommunikation

Länk till konversationen

God natt!

Hamburger-mysteriet

- Veggoburgare - innehåller vegetariskt crap - Check!

- Kycklingburgare - innehåller kyckling - Check!

- Fiskburgare - innehåller fisk - Check!

- Hamburgare - innehåller nötkött - KWAAAAAASSS(!?!?!?). HAM = Skinka, hallå vad hände?

image156


Lost & Found 3

Två lådor med Ooze har på senare tid mer eller mindre spårlöst försvunnit. Endast två ytterst tomma kartonger har vandalen lämnat efter sig. Någon som sett en törstig varelse som hållit en Ooze eller två i handen under Gatufestveckan? Tips som leder till att tjyven återfinns  belönas rikligt.

image155




Lost & Found 2

Ett vitt kors har på senare tid uppenbarat sig och skänkt mig peace of mind. Vem är dess rättmätige ägare?

image154

Kräfta måste vara bästa stjärntecknet?

          

Kräftan

          
                             

Det är troligen inga större fel på ditt kärleksliv, men ren tidsbrist kommer att göra att det blir ont om romantiska stunder i juli. Du fyller ditt liv med andra saker, sommarnöjen av alla möjliga slag. Äventyret lockar, det handlar om resor och upptäcktsfärder, om nya vänner och återupplivandet av gamla bekantskaper. Fest, glamour, evenemang av olika slag ? där har du skälen till varför kärleken inte får något utrymme. Räkna med en riktigt rolig månad med massor av upplevelser.
Bästa chansen: Tvilling, Lejon, Jungfru, Fisk.
Bästa stället: På dansgolvet.
Bästa datumen: 13-14/7.
      

När man själv är för slö för att baka något gott ...

... är det bra att ha en mor med njutbara snaskambitioner.

image153

Mitt i naturen - Liger

Vad får man om man korsar en Lejonhane med en Tigerhona? Givetvis en liten söting kallad Liger. Fascinerande på ett delvis groteskt kittlande sätt. Missa inte filmen.

Aftonbladet

Youtube

image152

Capybara eller en Liger som nästa husdjur ... dessa val.

Mitt i naturen - Capybara

Trodde hon skämtade mig aprilo när hon började beskriva ett djur som såg ut som en blandning av bäver och Bruno (marsvin), fast mycket STÖRRE. Försökte övertyga henne om att hon antingen rökt på eller läst en gammal En Ding Ding Värld. Hon vägrade ge sig, men hur hittar man en bild på ett djur som man inte vet namnet på? Tydligen hade det varit en reportage från Kolmården, så vi gick in och finkammade hemsidan och dra mig baklänges verkligheten överträffar dikten ... CAPYBARA. Kanske uppgraderar man till en sådan när Bruno lämnat in. Världens största gnagare som kan väga lika mycket som KungLigg själv(!).

image151

Söta rackare! : )





Killen med matjord i byxorna - Jag mötte Lassie

Efter en blöt kväll på Gatufesten var det så dags att traska hem till sängen och resorben. Spankulerar i makligt tempo dit näsan pekar och en bit bort tycker jag mig se en kändis ligga i rännstenen och sorka. Nyfiket böjer jag mig ner och lyfter upp honom, vad skådade mitt västra ögon om inte Carl von Linné i egen hög person. Man tackaaaar!

image150

Ödets ironi - Bartender kan jag beställa en helkroppsplurr!?

Likt Roskilde har Sundsvalls Gatufest inte bjudit på något stolt finväder och det är dessvärre inte bara i luften fukten ansamlas utan även volymrika vattenpölar på gator och torg. Risken är större att plurra i ett tält än att bli serverad något drickbart. Nu var det så att en stackars manlig individ skulle ta skydd för regnet och den viljan var större än att huttra i en kö för att på ett ordningssamt sätt ta sig in i tältet. Således tog han sats och skulle hoppa över staketet och snabbt beblanda sig i folkmassan för att vakterna inte skulle hinna haffa honom. Oturligt nog fastnar ena foten i staketet och mannen landar som en skadeskjuten sälunge på magen rakt ner i en vattenpöl. En helkroppsplurrning rikare.

Viiiiiii hööööööööörs!

Dille på att kasta

Är det inte spjut så går även "macka" bra att kasta. Efter 2,3 mil till cykel ut till Tranviken kändes det skönt att få kasta iväg lite frustration över nötta rövkulor.

image149

Hittat bland kylskåpspoesin

"förför med skumpa han sex i sinnet har" - Av okänd

Så aggressivt ful skapelse har aldrig skådats

Tanken var god, utförandet sämre. Enligt rykte cyklar det omkring en man i Granloholm med skön iställning till livet och som gärna delar ut en käftsmäll till alla som värnar om gängse estetiknormer.

image148

KungLigg utbildar i svenska språket - Rodelträning

Rodelträning - En ytterst skamligt oansträngande "tränings"-aktivitet. Genomförs i ryggläge gärna på mjukt underlag för att undvika skaderisken. Fötterna skall peka framåt i färdriktningen för att minimera luftmotståndet och händerna skall på klassiskt manér klistras längs sidan av kroppen.

När andelen människor med tung benstomme ökar lavinartat kan man undra vad folk egentligen gör på sina träningspass. Siktar alla på rodelguld i nästa vinter-OS?

image147

Ikväll ser jag fram emot ...

att få känna mig mer spinkig än vanligt när jag ligger förfasar mig över programmet Sista chansen: 500-kiloskliniken.

Klockan 22 på TV3 visas del två av en fascinerande dokumentär om människor som inte kan sluta äta, trots att de varit sängliggande i 4 år, har ett 40 kilos ödem på ena benet och kanske måste amputera benet, trots att de nästan kvävs på nätterna, att 10 personer måste lyfta dem ur sängen, trots att de inte kan gå på toa själva.

Ingen medicinering eller operation, klinkens recept är diet och träning något som anses revolutionerande(?). Allt medan de inlagda personerna simulerar skada/sjukdom för att slippa träna och istället ringer restauranger och beställer ohälsosam mat och specifikt ber om att få slippa grönsaker. I hallen springer (nja) människor fram och tillbaka mellan säng och entré för att hämta maten medan personalen står handfallna och säger  "Vi kan inte göra nått de måste behandlas med respekt". Det är ungefär lika overkligt och absurt som Kalle och chokladfabriken, men dessvärre är det på riktigt.

image146

PS: Ät färdigt kvällsmaten innan programmet börjar.

Imorgon väntar ett annorlunda träningspass

Efter jobbet bär det av till Tranviken på cykel, svettig kropp i plurret och sedan en bit mat på stranden på medhavd filt och sedan tillbaka till G-hooden. Ser verkligen fram emot det. Hoppas vädret serverar sin bästa anrättning bara.

image145

Pop! - Pop! goes my heart (Music & Lyrics)

Vilken hysteriskt underbar början på en film, en påhittad musikvideo med Hugh Grant på synth och sång. Musik och text i ironiskt skön toppklass som sitter som ett klockrent knytnävsslag i magen. KungLigg film helt enkelt, bör ses omgående och gärna i kvinnligt sällskap!

image144

Tror jag vet var mina biobiljetter skall användas till ...

image143

Trailer
Trailer

En annorlunda hälsningsfras - God gryning!

På väg hem från krogen går jag förbi två unga människor som sitter på sin uteplats och myser i solstolar och inmundigar ytterligare en meningslös sängfösare innan John Blund får ta över rodret. Tongångarna är glada och de hojtar i kör GOD GRYNING när jag går förbi!!! Men GOD GRYNING på er också, skrålar jag tillbaka! En skön avslutning på en härlig kväll.