Här gick det fel på så väldigt många plan samtidigt*

Vissa roar sig att i juletider rensa ur liken ur garderoben, kanske för att återbetala senaste SMS-lånet som togs i kön till kassan på Elgiganten med en mellandagsreanedsatt spikmatta under ena armen och fem paket pepparkakor (för 10 kr) under den andra.

Paketpris är viktigt, det är allmänt känt. (Det är jag själv ett levande bevis på som köpte en årsförbrukning av tacopulver, 10 paket för 60 kr). Så låt oss plocka fram årstidens två minst vackra kreationer och göra en deal ingen kan motstå. Det låter sannolikt att det borde finnas minst ett annat par med samma smak och stil som önskar ikläda sig dessa jackor denna vinter och många härliga vintrar framöver.

Enligt uppgift är den en damjacka och en herrjacka av okänd årsmodell. Mannekängen till båda jackorna är oförskämt lika varandra till kropp och anlete, möjligtvis har de äktenskapstycke deluxe men att då damen i den beigea damjackan måste blivit matad med ryssfemmor sedan födsel och sedemera utvecklat abnorm skäggväxt.

Det skulle även kunna vara samma människa, om än osannolikt, som poserar i båda jackorna. Det känns ytterst ologiskt att låta mannen först föräta sig av alla läckerheter som julbordet erbjuder och sedan med våld och vaselin trycka sig in i en damjacka modell small och samtidigt riskera att spränga alla sömmar.

Det hela känns ologiskt hur jag än vänder och vrider på det men vi kan slutligen alla glädja oss åt att det inte var de röda raffseten som skulle säljas ut ...



* Citat Herr Dryck, http://katastrofalaomslag.blogspot.com/2009/09/thor-erics-pa-jakt-efter-dej.html

PS: Cissi det är uppenbart vem det är som bestämmer i hushållet ... : )


Än är inte den sista idioten född

Tack Ewa för att du inte tog dig tid att hitta en gästparkering! Visst är det härligt lämna all vett och reson på Alnö och göra ett gästspel på Haga, go wild liksom. Ont om parkeringsplatser det är ju såååååå jobbigt speciellt nu när det är lite kyligt i luften, varför inte bara ta en förhyrd och låtsas som det regnar istället!? Säg till om det är nått annat vi kan stå till tjänst med framöver!




//KungLigg tar nytt personligt rekord i ironi när ytterligare någon inte förstått skillnaden på ditt och mitt.

Pentax K-X

Saftig klåda nu i köpfingret. Pentax K-X kan bli KungLiggs nästa leksak.


Vinterns första tur är avverkad

Glidet var fantastiskt bra, bakåt ; ) Efter 50 meter kändes det mer eller mindre som att jag gått in i väggen, armarna pulserade, axlarna skrek och blicken fladdrade. Tack och lov kändes syltknät bra ...



Nu väntar julbord om ca 2½ timme. Det är jag värd sannerligen.

En nysande pandaunge, obetalbart!!!? : )


Äntligen en bulle i ugnen.

Det tog tid men äntligen kom vi till skott. Men inte en sån där som ska ligga och morra i 9 månader ... snarare 9 minuter.




År 1984 ... det var inte mer spännande än så alltså?

Tyvärr är min mobilkamera under all kritik annars hade jag givetvis dokumenterat vansinnet.

På jakten efter ett bra födelsedagskort till min brors flickvän som fyllde 30 år så lyckades jag i all hast slita upp ett födelsedagskort avsett för 25-åringar. Ett sådant där födelsedagskort som är som en årsbok i miniatyr med massa spännande fakta om just år 1984 ... vem vann, vem dog, vem regerade, vem gjorde vad ... etc etc etc. År 1984 måste ha varit ett förlorat år gällande barnafödslar ... två personer av extra hög dignitet föddes under år 1984; Den engelske prinsen Henry av Wales och Sanna Nielsen. SANNA NIELSEN. Är det ett skämt?


Vad trött jag blir av att se skrivbordet ...


Nicolas Cage's hår ...

Seriöst, jag kan knappt se en film med honom längre ... det enda jag minns efter hans filmer är hans magiska hår. Dags att raka skiten eller skaffa justare hårpluggar?


Angkor Wat & Co - Tempelsafari Deluxe

Den 29 oktober landade vi på Siem Reaps flygplats i Kambodja. De nästföljande dagarna besökte vi Angkor Wat och ytterligare ett antal tempel i regionen. Tyvärr var det strålande sol hela tiden vilket inte kameran riktigt diggade fullt ut. Hoppas ni ändå får en liten känsla för vad vi fick se på vår tempelsafari! : )