Upplagt för bortförklaringar - Aj Aj.

Ett ord, två på raken, Aj Aj. Visste man inte bättre skulle man kunna tro att KungLigg gått i barndom igen. Spännvidden av de olika antal ord som yttrats av mig har varit farligt nära en 1-årings. Aj Aj har blivit som ett universalsvar på nästan alla vanligt förekommande  frågor i ett hushåll.

Ida: Kan du sätta igång diskmaskinen?
KungLigg: Aj Aj!

Ida: Kan du slita dig från den bärbara några minuter?
KungLigg i soffan: Aj Aj!

Ida: Ska du träna nått idag?
KungLigg: Aj aj!

Men så en dag *Poff* så utjämnades villkoren, Ida sprang iväg till tandis och drog en visdomstand som det var hål i.(Hålvana?)

KungLigg: Hur känns det i munnen goding?
Ida: Aj aj!

KungLigg: Goding du har så konstig andedräkt!?
Ida: *Smack*
KungLigg: Aj aj!

Så var det dags för att spela ett parti minigolf. Ingen kände sig särskilt segerviss och det märktes övertydligt i förhandssnacket:

KungLigg: Aj aj!
Ida: Aaaaj aaaaaj!

KungLigg: Det gör ont när jag böjer mig, hittar liksom ingen naturlig ställning.
Ida: Jag fick en sådan kraftig bedövning i munnen att den hittade ner i armarna till och med.
KungLigg: Jag blev så kraftigt nedsövd på sjukhuset att jag glömt bort hur man håller klubban. (Vilket också syns på bilden)
Ida: Jag tycker så synd om dig sjukling att du såklart måste få vinna denna gången. Hehe ...






18 hål senare stod en ensam herre som vinnare i Aj Aj-VM trots OFANTLIGA smärtor ; )

Så dåligt att det blir bra


Mycket snack om Usain Bolt

I mitt hjärta lever fortfarande Carl Lewis kvar som världens främste idrottare. På den gamla goda tiden tyckte jag till och med att hans musikvideo var "cool" ... the good old days. Usain får nog släppa nån musikvideo och sätta lite fler världsrekord innan jag är såld.




I november kommer min sexighet att nå nya höjder

Gudomligt sexig och samtidigt jävulskt pank på en och samma gång. Till och med datumet är spikat, 12 november inträffar motsvarigheten till en solförmörkelse i mitt liv, det kan nästan vara farligt att se på mig utan glasögon, sexigheten kommer att stråla som gammastrålar.

En varm dag i november på en fjärran strand i Asien medan jag sitter njuter av kvällens andra Mojito kommer Skatteverket att saftigt pungslå mig ... kvarskatten skall betalas och inga avdrag i världen kunde trolla bort den. Det var ingen elak dröm hur mycket jag än gnuggade kudden. Hör ni någon ropa "BLACCCKK!!" så är det jag som kvider på en avlägsen strand ... poor me.

"Det är sexigt att betala skatt!" - Mona Sahlin



Med tanke på hur Mona ser ut kan hon inte ha betalat ett ruttet öre i skatt någonsin.

//KungLigg

I-landsproblem nr

Efter en och annan miss där man satt sig på en främmande toalett och gjort sånt man gör på en främmande toalett och sedan insett att den främmande toaletten är kliniskt ren på allt som kan användas för att torka sig med har numera handen likt en annan organism lärt sig att säkerställa papperstillgången innan övriga kroppen gottat till sig. (Världsrekord i lång mening?)

I-landsproblemet uppstår när man vill nyttja papperstillgången, detta inträffar enbart på allmänna främmande toaletter, då visar det sig att pappret är lika inspärrat som guld på Fort Knox. Du vet att det finns där inne men hur fan får man ut det, du rullar och rullar och rullar på den stackars rullen men början på pappersrullen vägrar liksom att ge sig till känna. Inte helt ovanligt så är pappersbehållaren så smart konstruerad att högst upp finns ett litet kontrollfönster så att du kan se att det finns en toarulle och där kan du se början på pappersrullen och du kan försöka rulla den stackars rullen exakt ett halvt varv ... det brukar sluta med att man med såriga handleder får rulla in som en mekanier under pappershållaren för att få ut lite papper.

Det borde vara lag på alla allmänna toaletter skall ha en likadan pappersrulle (inklusive ställning) som Disco-Kjelle.

 = Nej tack.

7 små dvärgar, ett STORT fel!

Nåväl, i fablernas värld är ingenting fel. Trots detta vill jag å det betämdaste påstå att det är inkorrekt att ha en joker till dvärg som heter PROSIT, han borde rätta in sig i ledet och kalla sig för NYSER.

- Kloker
- Toker
- Glader
- Butter
- Trötter
- Blyger
- PROSIT (?????), nädu där måste någon ha rökt på innan det var dags att namnge dvärgen.




Kanske nått för Piratpartiet att jobba för också ...


Besök hos tandläkaren