Måndag morgon ...

En härlig kund är precis vad man behöver en tidig måndagmorgon. Appropå diskussion om livförsäkring och ersättning vid dödsfall vid olycka (i sig väldigt tragiskt) så säger kvinnan.

"Ingen man har blivit skjuten diskandes"


Tjejvasan 2009



Ida oförskämt pigg efter 30 km längdskidor, vore det inte för blåbärssoppan på snoken så hade jag misstänkt fusk.

//Kransmas KungLigg

Ida 23 år, grattis grattis!!! : )



Visst hade det varit härligt att simma i ett hav av presenter och få frukost med färskpressad juice? Nu fick det stanna vid en havregrynsgröt till frukost och en  ... *Surprise* ... kan du lista ut innan gubben blir hängd?



Only fo' my niggaz!


Fredag den 13:e



Briljant att premiärvisa nya Fredag den 13:e filmen på ... fredagen den 13:e. Någon blev säkerligen några hjärnceller fattigare och tusenlappar rikare på den unika idéen ; )

Natti natti!

Omedvetet riktad reklam till Herr KungLigg

Igår såg jag någon använda uttrycket FLÅNG i en kommentar på nätet, trodde givetvis att det var en av alla bloggdyslektiker som var i farten igen. Ordet flång har aldrig under min tredjedels livstid aldrig passerat varken hornhinna eller trumhinna eller gomsegel och då kan det inte vara ett officiellt gällande ord, punkt.

Skulle nu precis styra skutan mot sänghalmen men slank åt babord förbi datorn för en snabb koll av nyheter/mail. Maillådan fylld med massa skit med koppling till Facebook, för övrigt måste jag vara fantastiskt jävla het då halva inkorgon består av meddelanden med ämnesrubrik PRIVATE note :):):) och 4 NEW people like YOU öhhhhhhhhhhhhhhh. Plötsligt bland alla intressanta PRIVATE note =)#&¤))/?¤/(?¤/#¤=%/#¤/ så står det Flång nya abonnemangsvillkor från Telenor.

Våra vänner på Telenor har växlat upp ordentligt och lagt sig i omkörningsfilen. Samtliga privatabonnemangsformer har de ändrat om och sänkt samtalspriserna på. Som om inte det vore nog så passar de på att lansera ett rykande färskt abonnemang för dig som ringer lite mindre: Telenor Mini. Nu kan du lätt hitta ett Telenor abonnemang som passar för just ditt ringbeteende och varför inte passa på att se till att få en flång ny lur med när du ändå är inne på Katshing.se för att kika på hela härligheten. Vi hittar inget mer passande ord för detta än KUNGLIGT!

Nästan så att jag skylle sympatiskaffa Telenor bara för den beiga sorkreklamen. <------- Och NEJ jag får inte betalt för att säga detta ; )

(Jag gissar att flång är en synonym till spritt/sprillans?)