Fisketur

Wife takes husbands Fishing boat around the lake. She is not familiar with it and ends up in a no fishing Zone.

Wild life marshall Rolls up ask her what she is doing, she replies "reading".

Well Ma`am im going to have to write you a ticket for fishing.

Why is that? I am not fishing.

Well Ma`am you have all the equipment and you are in a no fishing zone you could start at any time.

Well Sir when i get back to shore i am going to have to file Sexual assault charges against you.

Wildlife Marshall: ???

Well you have all the equipment and you could start doing it at anytime.

Sandlådebråket är avslutat - Äntligen

 Att jiddra om ett reklamavbrott i en film hela vägen genom rättssystemet under 6 år är ju helt fantastisk prestation. Kunde ingen stanna upp för ett ögonblick och göra en "reality check" någon gång under dessa år? Deras "mästerverk" förstördes, de blev kränkta som filmskapare och det tog 6 år innan de fick 150.000 kr i skadestånd. Stackarna ...


Saxat från SVD.se

Regissörer fick rätt om tv-reklam Nöje 18 mar 10:15 Högsta domstolen har gett Claes Eriksson och Vilgot Sjöman rätt mot TV4 angående reklamavbrott i deras filmer.

Högsta domstolen går på samma linje som tingsrätten och hovrätten gjort tidigare och bedömer att det inte var rätt att lägga in reklamavbrott i regissörernas filmer när de sändes på TV4 under 2002, uppger SR Ekot. De filmer som målet handlar om är " Alfred" och " Hajen som visste för mycket". Domen innebär slutet på en lång rättstvist mellan regissörerna och tv-kanalen. Efter att regissörerna fått rätt av Högsta domstolen tvingas nu TV4 att betala drygt 150.000 kronor i skadestånd till Claes Eriksson och till Vilgot Sjömans dödsbo.

Tankeläsning inom en inte allt för avlägsen framtid

Genom att analysera hjärnaktiviteten hos en person har nu forskare  från University of California at Berkeley lyckats utläsa vad personen tittar på. Det första steget mot tankeläsning är alltså taget, läskigt värre. Gissa vad jag tänker på!? : )

image286

En skön tatuering

Jag har alltid haft en avog inställning till tatueringar och aldrig riktigt förstått nyttan/charmen med dessa förrän nu ... snacka om cool tatuering! : )

image285

Britney Spears - Piece of me

Kanske är det inte politiskt korrekt att gilla Britney Spears som +30-åring, men Piece of me har ju bara så härligt ruffligt och gnekigt (är det ett ord?) sound att det är omöjligt att inte dras med

image284

Då ligger lyan ute till beskådning och budgivning

Aldrig förr har väl parketten gnistrat och glimmat så ...

image283