Verbal dyslexi

Vet inte om detta hänt eller om jag endast dagdrömt det.

Gif Sundsvalls hejaklack: Ge oss ett G!

Övriga arenan: G!

Gif Sundsvalls hejaklack: Ge oss ett I!

Övriga arenan: I!

Gif Sundsvalls hejaklack: Ge oss ett F!

Övriga arenan: F!

Gif Sundsvalls hejaklack: Ge oss ett F!

Övriga arenan: F!

Gif Sundsvalls hejaklack: Ge oss ett R!

Övriga arenan: R!

Gif Sundsvalls hejaklack: Ge oss ett A!

Övriga arenan: A!

Gif Sundsvalls hejaklack: Ge oss ett N!

Övriga arenan: N!

Gif Sundsvalls hejaklack: Ge oss ett A!

Övriga arenan: A!

Gif Sundsvalls Hejaklack: VAD BLIR DET?!?!?!?

Övriga arenan:
G-I-F-F-R-A-N-A????

image225




I-landsproblem 16 - "Fel låt"

Är det bara jag som kan bli indirekt mentalt irriterad över att "fel låt" spelas? När en spellista "rullat " tillräckligt länge så att du lärt dig spelordningen utantilll uppstår ett microlitet i-landsproblem. Spelar radio en låt från spellistan tror sig hjärnkontoret veta vad som skall komma härnäst och börjar nynna på "nästa" låt redan innan den innevarande låten slutat spelas. När sedan den förväntade låten ej spelas uppstår en kortvarig dock mild irritation.

Störande!

image224

Skaandaaal, kan jag ha så fel? Rules of attraction

Fler än jag som sett Rules of attraction och liksom jag verkligen uppskattar filmen? På lunchen blev jag grovt nedröstad och filmen ansågs som ej sevärd och värdelös.

Rules of attraction @ IMDB.com

image223

Ett besök hos frisören

Jag blev aningen avundsjuk på Brunos nysnaggade frisyr och bestämde mig för att anlita hantverkare till mitt eget hårnäste. Satt mig ner i frisörstolen efter att ha fingranskat tillgänglig bordslektyr. Grabbade med mig ett av de senare numren av Se & Hör. Nu skulle jag med ett leende på läpparna få förfasas över hur Magnus Hedman och Magdalena Graaf bryter upp. Nu skulle de bryta upp för sista gången. Magnus otrohet med Linda Bengtzing hade blivit för mycket och nu behövde Magdalena lugn och ro.

Jag kunde inte annat än sucka till frisörskan senast igår såg jag det "lyckliga paret" på framsidan av något inredningsmagasin och tydligen har de bara bluffat i media de senaste månaderna om hur lyckliga de är över att hittat tillbaka till varandra?

Hann inte mer än att bli milt irriterad över hur idiotiska människor är förrän Se & Hör i finalen på artikel på "Se & Hörskt manér" lyckas vända på hela steken och det visar sig att uppbrottet handlar om att de KANSKE skall flytta till något MINDRE CENTRALT BOENDE.

image222

Magdalena är hon som inte är Hanna på denna bild

Tacka vet jag fransk komfort!

Vad händer om en Renault Modus och en Volvo 940 frontalkrockar i 40 + 40 mph?

image221

Finn ett fel - Mitt i naturen

image220

Tänkte inte på det - Angående blindhet/dövhet

Efter en fikadiskussion angående nackdelarna med att vara antingen döv eller blind så trodde jag mig har hittat kärnproblemet med blindhet ...

KungLigg: Måste vara en stor nackdel att inte kunna se då man ovetandes trampar på diverse skit.

Kollega: Jamen du kan ju fortfarande lukta!!!!

image219


En oväntad vändning

En makalös historia återberättades på morgonfikat häromdagen. En kollega fick ett samtal av en kund som med osedvanligt "gnällbält-skt" ordalag ville berätta vikten av att ha försäkring. Mannen i fråga hade varit till veterinären med sin katt för vaccination och på korrekt sätt ställt sin ögonsten, en svarta BMW, på anvisad parkeringsplats utanför veterinären.

Efter att katten fått sin spruta och allt var frid och fröjd kliver han ut på parkeringen och ser till sin förskräckelse att bilen är BORTA(!) ... inte spårlöst borta för det syns svarta gummimärken över parkeringen. Han följer spåren med blicken och blir så förfärad över den syn han får se att han rakt upp och ner och rakt fram kräks obehärskat.

En lastbil har ovetandes och av misstag backat in i hans välpolerade svarta BMW släpat bilen över hela parkeringen. Av bilen återstod endast lukt av brännt gummi och 1,5 ton skrot. Mannen går fram till lastbilen och för att få en ursäkt men möts av en ursinnig förare med en aldrig sinande utskällning. Chauffören avslutar diskussionen med:

Lastbilschauffören: Det är ditt fel, hur fan kan man köpa en bil som har samma färg som asfalten!?!?!?!

image218

Ett finare ord för minneslucka - Minnessvacka

Att ha en minneslucka är passé, nu är det det (dubbel det?)politiskt korrekta minnessvacka som gäller.

image216