En oväntad vändning

En makalös historia återberättades på morgonfikat häromdagen. En kollega fick ett samtal av en kund som med osedvanligt "gnällbält-skt" ordalag ville berätta vikten av att ha försäkring. Mannen i fråga hade varit till veterinären med sin katt för vaccination och på korrekt sätt ställt sin ögonsten, en svarta BMW, på anvisad parkeringsplats utanför veterinären.

Efter att katten fått sin spruta och allt var frid och fröjd kliver han ut på parkeringen och ser till sin förskräckelse att bilen är BORTA(!) ... inte spårlöst borta för det syns svarta gummimärken över parkeringen. Han följer spåren med blicken och blir så förfärad över den syn han får se att han rakt upp och ner och rakt fram kräks obehärskat.

En lastbil har ovetandes och av misstag backat in i hans välpolerade svarta BMW släpat bilen över hela parkeringen. Av bilen återstod endast lukt av brännt gummi och 1,5 ton skrot. Mannen går fram till lastbilen och för att få en ursäkt men möts av en ursinnig förare med en aldrig sinande utskällning. Chauffören avslutar diskussionen med:

Lastbilschauffören: Det är ditt fel, hur fan kan man köpa en bil som har samma färg som asfalten!?!?!?!

image218

Kommentarer
Postat av: Johan (Dobbi)

Hahahaha klockrent!!

Postat av: Rajlovic

Fussgängerzone!

2007-09-13 @ 09:40:51
Postat av: Filthy McWhore aka CroMagnon

Hahahaha!
Det ursäkten överglänser utmanarna i Idols ursäkter.
Den bästa där ska enligt sägnen vara i stil med;
"Jag såg att de började skratta när jag tappade nummerlappen", yeah right, som om det vore ditt största problem!

2007-09-13 @ 11:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback