Första natten i nya lyan

Det oundvikligt efterlängtade har nu inträffat, det är dags att prova sömnlyckan på Haga. Nästan becksvart lägenhet har fått sällskap av en bäddad säng och en bärbar dator. Internet verkar funka till belåtenhet, viktigt att det ej blir ett glapp i möjligheten till uppkoppling, nästan viktigare än att ha en hemförsäkring utan glapp. Blir senaste avsnittet av Lost i bästa fall innan ögonlocken ger upp.

God natt!

Livet som fotbollsman

Det är inte bara glitter och glamour att vara en fotbollsman. Igår passade jag på att minska lite på dryckesförrådet inför flytten, såååååååååå onödigt att bära på massa kartonger med Ooze när man kan förbruka en del innan (att jag skriver detta blogginlägg får anses som en prestation med tanke på hur trögflytande hjärncellerna har kännts idag). Tomas bjöd in till grill och uppvisning av inflyttade radhuset och varför inte skölja ner godsakerna med Ooze tyckte jag och lastade ner en hyfsad berusning i kassen. Ida skulle åka till Uppsala och möta DANMARK(!) i damernas division 1 Norra, jag är inte full fortfarande, och passade på att ta det soft.

Kvällen blir till natt och Oscar stänger. Motvilligt ringer jag Ida och ber om skjuts, klockan är väl runt 03 gissningsvis och utan gnissel rullar Peugeoten i fatt mig vid rondellen vid min kära arbetsplats. Väl hemma finns det endast kraft nog att ta av sig kläderna och somna in i fosterställning.

Några timmar går och jag vaknar av att någon sätter sig på sängkanten bredvid mig. Wow FRUKOST på säng(!) tänker jag medan trötta ögon öppnas. Där sitter Ida i SDFFs resekläder, "Du har lovat att skjutsa mig till spelarbussen". Suck, livet som fotbollsman är ibland extra hårt.


image319

Nån som kan reda ut begreppen vid storm?

Vad skiljer Storm från Orkan från Cyklon från Tyfon från Tromb från Tornado? *Yr*

Alla begreppen kan nog användas för att beskriva det kaos som lägenheten  befinner sig i : )