Min nya idol; Herr Dryck

http://katastrofalaomslag.blogspot.com

Jag är slav under Herr Drycks sylvassa skildringar av fasansfulla skivomslag. Jag trodde svenska språket var på väg att dö en smärtsam död (läs valfri bimbo-blogg) men det finns hopp så länge personer som Herr Dryck vandrar på denna jord.

Roast på Berns släng er i väggen!




Citatboken nästa!

"Att prata med dig är som att leka med en handgranat. Man vet aldrig när du briserar!" - Kungligg kommenterar Matte Ps smutsiga mun.


Måndagsmys (;-)) med Simon och Tomas


Vad gör man om ...

... man är irriterad, hungrig och frusen?

Freakar ur och gör en semi-"Kramer"; ställer sig i duschen skruvar på varmt värre och skalar sig en satsumas och inmundigar till varma strålar.



Bruno gillade att äta och gå på toa samtidigt ... men dit strävar jag inte riktigt än ; )

Stort jävla craptastiskt organsord!!!!!!!!

När jag äntligen hittat ett sug att aktivera mig fysiskt, och då räknas inte vissa smutsigare aktiviteter, så säger vänsterknät "Vi hörs!". Löparknö, syltknä, sorkknä, kärt knä har många namn. Fitta fat handgranat är allt jag har att säga åt mitt vänsterknä, mer idiotisk kroppsdel får man leta efter.

Är det meningen att man ska ligga hemma och rodelträna istället? Bygga ett stort en-pack på magen ...

Kanske får jag aktivera mig på andra sätt istället, t ex döpa om mig till nått helt fantastiskt meningslöst och få ett evigt bekymmer med att bokstavera och förklara mitt namn i telefon.

Djahoan Andersomm, det vore jävligt egotrippat och ogenomtänkt.

Valfri döniche i telefonen:
Johan Andersson sa du???

Djahoan Andersomm:
Nä nu är det dags att spola örat med revaxör och lyssna på vad jag säger. Jag sa DJAHOAN ANDERSOMM. Som Johan fast kompletterat med D och ytterligare ett A, och omkastat H och O. Är du med? Och Andersson med bara ett S och två M och bara ett N. Djahoan Andersomm, fan att folk inte kan lära sig.





Undrar om Mona har syltknä ...