Tänkte inte på det - Angående blindhet/dövhet

Efter en fikadiskussion angående nackdelarna med att vara antingen döv eller blind så trodde jag mig har hittat kärnproblemet med blindhet ...

KungLigg: Måste vara en stor nackdel att inte kunna se då man ovetandes trampar på diverse skit.

Kollega: Jamen du kan ju fortfarande lukta!!!!

image219


Kommentarer
Postat av: Filthy McWhore aka CroMagnon

Nog för att jag är en stor skitsnackare men min expertis inom området uppnår bara lekmannastatus.
Torkad skit. Det osar väl inte men man får ändå obehagliga upplevelser efter ett par minuter inomhus?
Jag talar utifrån egen erfarenhet. Jobbade för mååååååånga år sedan som parkförvaltare (alltså, gjorde inte mer än solade och badade). Vi var vid ett dagis och där skulle jag slå gräs med en modernare form av lie. I godan ro och intet ont anande gick jag runt i höggräset och trampade rakt i skit. Det svekfulla nyklippta gräset låg som en ridå för mina sinnen. Det enda jag kunde tänka på var grönskande ängar och lemonad.
I själva verket så trampade jag i den mest vedervärdiga skithögen.
Efter många lata timmar på dagiset så satte vi oss i pick-up:en, efter att ha bytt en del klädesplagg, och åkte mot lunch. Då! Uppmärksammade min arbetsledare tillika förvärvsarbetande DJ en odör som inte hör hemma i en bil, på en manskropp eller hör sommaren till. Skit!, skrek han rakt ut. Som yngst i patrullen fick jag genast skulden. Jag kollade under mina skor (civilskorna) och försökte uppbringa så mycket pondus en 50-kiloskille kan göra. Dä´ ä´ int´ min skit! Visade sig senare att det svarta fåret, dvs min arbetssko, åkte kortaste möjliga väg ut ur bilen när det uppdagades att det trots allt var skorna som tillhörde mig som osade.
Man kan ha hur mycket luktsinne som helst vid blindhet men ändå bli vilseledd.
"Hear no evil, see no evil, speak no evil".....kanske också smell no evil

2007-09-14 @ 09:09:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback