Här gick det fel på så väldigt många plan samtidigt*

Vissa roar sig att i juletider rensa ur liken ur garderoben, kanske för att återbetala senaste SMS-lånet som togs i kön till kassan på Elgiganten med en mellandagsreanedsatt spikmatta under ena armen och fem paket pepparkakor (för 10 kr) under den andra.

Paketpris är viktigt, det är allmänt känt. (Det är jag själv ett levande bevis på som köpte en årsförbrukning av tacopulver, 10 paket för 60 kr). Så låt oss plocka fram årstidens två minst vackra kreationer och göra en deal ingen kan motstå. Det låter sannolikt att det borde finnas minst ett annat par med samma smak och stil som önskar ikläda sig dessa jackor denna vinter och många härliga vintrar framöver.

Enligt uppgift är den en damjacka och en herrjacka av okänd årsmodell. Mannekängen till båda jackorna är oförskämt lika varandra till kropp och anlete, möjligtvis har de äktenskapstycke deluxe men att då damen i den beigea damjackan måste blivit matad med ryssfemmor sedan födsel och sedemera utvecklat abnorm skäggväxt.

Det skulle även kunna vara samma människa, om än osannolikt, som poserar i båda jackorna. Det känns ytterst ologiskt att låta mannen först föräta sig av alla läckerheter som julbordet erbjuder och sedan med våld och vaselin trycka sig in i en damjacka modell small och samtidigt riskera att spränga alla sömmar.

Det hela känns ologiskt hur jag än vänder och vrider på det men vi kan slutligen alla glädja oss åt att det inte var de röda raffseten som skulle säljas ut ...



* Citat Herr Dryck, http://katastrofalaomslag.blogspot.com/2009/09/thor-erics-pa-jakt-efter-dej.html

PS: Cissi det är uppenbart vem det är som bestämmer i hushållet ... : )


Kommentarer
Postat av: Vinglan

Paint; svart cirkel??

2009-12-31 @ 13:52:42
Postat av: KungLigg

Ja, eller göra som på det andra fotot?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback