SEBs annonser skapad av idioter, för idioter.

Knepen som gör ditt hus dyrare; jo men det är precis vad min plånbok behöver, tack för tipset! Jaså flera hundratusentals kronor dyrare, åfan är inte det liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite väl dyyyyrt och steeeeek? Vari ligger knepet sa du??

SEB - Absolut dyrast



Kommentarer
Postat av: Vinglan

Den där fisketuren. Jag fångade en liten röding på 1,14 kilo. Det du!

2010-05-30 @ 13:02:39
Postat av: Vinglan

Btw så kollade jag upp vad den där annonsen lite närmare. Fastighetsmäklaren som uttalade sig operarar på Värmdö, alla kanske inte har ett litet sommarställe på Varmdö, men det låter trevligt tycker jag. (Ingenting för en simpel cykelägare som mig själv!) Jag respekterar att de antagligen får jobba väldigt hårt för att få deras strategier att hålla. Jag hoppas att människor i framtiden kan se tillbaka på 2000-talets ekonomiska krisår, le och tänka, det var inte alltid kul men vi klarade det! Har inte du dessutom vänt på poängen Kungligg? Egentligen är det väl inget fel på budskapet? Problemet kanske är att du antagligen funnit annonsen på Skandalbladet (Aftonbladet- kom på det själv- precis nu:P).



För att svara på din fråga så tror jag att mäklaren säger att knepet är skönhet, fritid, semester och sol. Låter helt rimligt. Det är väl allas dröm?



Har jag talat emot dig för många gånger nu?

Betyder mitt försvarstal av SEB att vi inte kan vara vänner längre?



:)



Glad sommar!

2010-05-30 @ 13:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback