Kärlek/Otrohet en paradox i den högre skolan

Hörde av en kollega att det numera finns mobiltelefoner levererade med ljud från olika miljöer/situationer som kan spelas upp samtidigt som man pratar med någon i telefonen. Vad kan man då ha för nytta av detta frågar man sig?

Låt säga att du istället för att åka hem till din käresta efter jobbet tog taxin till din älskarinna för lite kuttrasju. Mitt i härligheten ringer din käresta och undrar om du kommer hem till middagen, en hollywoodklassiker(!). Du spelar upp en ljudslinga från en stökig pub och säger till din käresta att du är ute på after work med kollegorna och blir lite sen ... liket väl dolt i garderoben! Fan vilken bra mobiltelefon tänker du medans härligheten kan fortlöpa!

Här lägger personer ner pengar och energi indirekt på att bevara sitt befintliga förhållande genom att bli väldigt duktig på att sopa undan spåren efter sig. Varför inte lägga samma kreativitet och möda på sin käresta istället så kanske anledningen till att smutssmussla upphör, eller varför inte vara ärlig mot sig själv och omgivningen att bryta upp förhållandet?

Kommentarer
Postat av: Filthy McWhore aka CroMagnon

Tungt samtalsämne......men icke desto mindre tänkvärt!

Som samhället är uppbyggt så SKA vi exponeras för en satans massa sex, porr och otrohet. Men allt sånt är okaj....Eller det har ju blivit det.

Om du tittar på de där mobilerna så är det ingen vanlig cellphone - det lär väl vara SprayDate eller nån annan kontaktsida jag inte kan namnet på som tillverkat den.

Men å andra sidan skulle den kunna vara tillverkad i sammarbete med Lambi...

Jo, grunna på det en liten stund...

Tänk dig att du varit ut med din hjärtanskär på en inte allför ofta besökt indisk resturang (eller mongolisk, italiensk eller u name it) och inmundigat allehanda för kroppen ovana specerier.

Efter både smårätt, varmrätt och dessert så rusar ni med raska steg mot biografen. Där köper ni såklart en sedvanlig bytta popcorn med tillhörande Cola.

Framför vita duken, i de mycket behagliga schäslongerna, sitter du och jäser på alla ingredienser likt en långsamtgående matberedare.

När sluttexterna börjar rulla är det The End för dig också men för att inte röja dig allför mycket så följer du folkmängden i sakta mak för att tvärt gira mot vattenklossetterna.

När ditt hjärtanskär läst bio-tidningen från pärm till pärm börjar hon fundera på var du tog vägen.

Hon lyfter luren och ringer dig. Den situationen du befinner dig i tillåter inte att du talar i telefon - iallafall inte om du önskat kvällen bli en "hellyckad kväll".

Men, då kommer du på att du har den nya Lambi-modellen som gör att du lugnt och tryggt kan svara.
Frugan blir något förvirrad när hon ringer och får höra havsbrus och fågelsång - men kvällen är räddad!

Sanitär olägenhet är ett koncept du inte längre behöver oroa dig för!

"Du har rätt att hålla tyst. Allt du säger kommer att felciteras, och användas emot dig."

2007-01-30 @ 11:30:17
Postat av: Vingeling

"Mmmm, men det är ju för att NÄR man blir citerad så blir man det av idioter..." - Gert Fylking (felciterad av Vingeling) Haha

2007-01-30 @ 14:39:02
Postat av: KungLigg

Baksidan av att handhava Lambimodellen FÖR ofta är att frugan likt Pavlovs hundar förknippar ditt vattenklosettande med så fina saker såsom just havsbrus och fågelsång. Å ena sidan har du räddat frugan från en hel del pinsamheter och makabra ljud, å andra sidan tänker hon på rännskita varje gång en fågel kvittrar.

Tough shit!

Postat av: Filthy McWhore aka CroMagnon

Is there realy any difference?!

Här kommer en nord-bergeforsisk/central-nolbyitisk anekdot:

Jag och en vän till mig sitter p en parkbänk i det vackra sommarvädret. Vi matar duvorna som springer runt fötterna. Plötsligt dyker en liknselse mellan fåglar, skit och chefer upp.

Så länge duvorna springer runt fötterna äter de ur händerna på en. Men sedan så fort de hamnar i en possition över en så skiter på en.

Hmmmm.....undra var jag tappade tråden...

Undra om jag nånsin hade den...?

2007-01-31 @ 08:53:52
Postat av: KungLigg

Ouch!!! Anar man ett visst förakt nystat in i den obefintliga tråden? :)

2007-01-31 @ 09:00:40
URL: http://kungligg.blogg.se
Postat av: Vingeling

Poängen kanske var
kärlek/otrohet
"tometo"/"tamato" alternativt "poteto"/"potato"
padda/groda
svin/gris
fisk/hummer
fisk/kyckling

"same shit new day"
"same shit everyday"
"same shit different name"

Föraktfullt/bittert?!
Jag tycker nog att det är relevant och "accurate" (titt nu kan jag inte ens säga ord på svenska???)

Det är "du och jag" som gör skillanden!

McFilthy, du älskade inte duvorna och de älskar kanske inte dig...

2007-02-02 @ 10:59:18
URL: http://vingeling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback