Hovet rasar - En läsare* illustrerar KungLigg

137269-17

* Det är alltså inte mannen på bilden som gjort bilden ;)

Kommentarer
Postat av: KungLigg

Ingen krona = okrönt kung?

Postat av: Lilla jag!

Det är verkligen dags att de vuxna människorna runt om i Sverige får en uppdatering på tonåringarna.
När jag frågar min mamma, kan du förklara för mig vad en fjortis är så får jag svaret "ja men det är väl en människa som är fjorton år".
Oj vad fel hon har.
Ordet fjortis innebär så mycket mer. Det finns elvaåriga flickor som är fjortisar, likväl som det finns fjortisar som är 20+. Ibland till och med 30! Att få plats med en definiering av Fjortis på 2300 tecken, är näst intill omöjligt då alla har sin egen bild av dem. Men det är lika bra att försöka, så att vuxna människor någon gång förstår vad ungdomarna pratar om!

För att ge en överdriven bild kan man förklara fjortisarna såhär: De klär sig ofta i mjukisbyxor, SSS-tröjor och Reebok skor. Alltför ofta har fjortisarna sönderblonderat hår och idominsalva smetat på läpparna.
Lidingö-in är mycket vanligt hos fjortisarna. Högljuddhet är inte ovanligt. Men det som är mest skrämmande är det faktum att fjortisar i åldern 13-16 dricker alkohol. Ofta blir de "jättefulla" på två 3.5:or.
Fjortisarna har en förgrening också. De alternativa fjortisarna blir allt vanligare, och yttrycket EMO hörs allt oftare som komplement till "alternativ fjortis". De alternativa fjortisarna klär sig i svarta kläder och sminkar sig överdrivet mycket. Inte mascara och rouge, utan VIT foundation, rosasotade ögon, massa kajal och ibland starka färger på läpparna. Vissa alternativa fjortisar har klara färger som attiraljer, t. ex strumpbyxor, extensions, skor, muffar mm. De lyssnar ofta på hardcore och goth. Många kallar sig själva för självmordsbenägna, vilket är skrämmande.

Alla sorters fjortisar har en community att luta sig mot. Playahead.se. Det finns inte många fjortisar som inte har ett användarnamn på PA.
Gå för all del in och titta! det finns mycket att lära sig som vuxen på playahead. Det gamla lunarstorm.se har alltså bytts ut. Det finns ett ställe till som varje tonårsförälder bör besöka. helgon.net, som är de alternativa fjortisarnas frizon.
Många tjejer blir frustrerande om man kallar dem för fjortis, eftersom att det ofta används som skällsord. Tyvärr.
Att leva som fjortis kan vara riktigt roligt. Fråga mig. Jag har själv varit en riktig riksfjortis. Har trappat ned på de där extrema fjortisfasonerna men, ja det kan jag erkänna, helt "botad" är jag inte.

2007-01-11 @ 11:20:25
Postat av: Ödmjuk

Mer egocentrisk sida får man leta efter!!!!

2007-01-11 @ 14:02:24
Postat av: Murvan

Smutskasta inte "Kungen av Kungsan" a.k.a "kungen av flipper VM"

/Murvan

2007-01-11 @ 14:08:43
Postat av: Vingeling

Sist jag kollade var det här inte en utbildningsajt med syfta att upplysa människor om sina knappt intressanta intressen...

Swinger tex vill upplysa oss om sina egna (?!) groups of people...
"jag kunde skrivit en avhandling i mänskligt sexuellt beteende... Undrar om någon hade velat läsa den?"
och det får mig att undra varför jag skulle vilja läsa en sådan avhandling av någon som säger:
"personligen skulle jag behöva använda ett kilo glidmedel för att ens få det lite fuktigt down under, om ni förstår vad jag menar."

och Lilla jag vill snacka om sina rikserfarenheterna och kunskaper(??)

NÄ jag förstår faktiskt inte vad nån av dem menar...

Det är som att Lilla jag Swingat sig vilse i sina undermedvetna lianer, eller vice versa, om ni förstår vad jag menar..?!......

2007-01-15 @ 21:25:31
Postat av: Lilla jag

Ska vi swinga lite Tingeling??

2007-01-18 @ 16:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback