Dokusåpor - Dokusopor

Var inte den här dokusåpahysterin ute redan för flera år sedan? Har inte nyskapandets vind hittat andra projekt? Finns det något högre stående väsen kommer detta ibland morbida påhitt att självdö väldigt omdelbart. Konceptet måste vara på upploppet nu, bara några tabun kvar att bryta, bara några stackars mediakåta människor att utnyttja. Män som klär ut sig till kvinnor, kvinnor som kämpar om att få bli porrstjärnor, porrstjärnor som kämpar om att få vara kvar i rampljuset. Vågar man ens fundera på nästa steg? Kanske kan jag bidra med de sista vrickade förslagen för att påskynda sens och moralens efterlängtade återkomst.

1. Tio små negerpojkar. Utspelas på savannen i Afrika. Tio svältfödda analfabeter kämpar om en popstjärnas gunst. Vem blir den lyckliga? Bara en kan bli adopterad.

2. Öga för öga - tand för tand. Utspelas i karg fängelsemiljö. Tio dödsdömda mördare kämpar om att få bli benådad. I varje avsnitt avlivas en mördare på det sätt han själv tog livet av sitt offer.

3. Rysk roulette. Utspelas helt absurt i tvivelaktig barock slottsmiljö  Tio djupt drogberoende människor hålls inlåsta med fri tillgång till droger. Av alla droger är nio sprutor preparerade med dödlig dos. Vem överlever, vem får platsgaranti på drogkliniken? Programmet sponsras av Sveriges förenade Drogkliniker och svenska staten.

4. Gatans Kung. Utspelas inte helt oväntat på gatan. Tio hemlösa kämpar om en gratis hotellnatt. Vem kan tigga ihop mest pengar på en dag? Vem upprättar på tid den finaste bostaden av gratistidningar? Är exempel på nagelbitande deltävlingar som väntar de tävlande och tittarna.

5. Nymfomanen. Utspelas i rödsliskig och porrig miljö. Tio manliga nymfomaner tävlar om en livstidsförbrukning av viagra. De medtävlande kommer att matas med erotiska lockelser såsom porrtidningar/porrfilmer, striptease och sexshower. Att få träffa sin flickvän är ett av de straff som utdelas för de som fuskar genom att ta en kalldusch. Den som sist "kommer", vinner.

Minns var ni läste det först(!). Dessa givna tittarsuccéer kommer snart inte helt osannolikt till en tv nära dig.
 

Kommentarer
Postat av: Luring

Tja jag älskar dokusåpor jag, en bra avslappning av en arbetsdag framför datorn. Dessutom gör dessa människor det helt frivillt för så vitt jag vet har ingen tvingat dom???

Måste vara mer vrickat att sitta framför datorn hela kvällen?

*asgarv*

Pöss på dig kungligg!

2006-11-16 @ 08:49:48
Postat av: KungLigg

Pööss på dig Luring! Kul att du som gillar Bonde söker fru kunde plöja dig igenom min ironiska bokstavssylt.

Kanske har du en egen blogg som man kan få läsa!?

Postat av: mikaela

du är inte klok. byt jobb. tjäna penga, money, money.

2006-11-16 @ 14:43:31
Postat av: KungLigg

Av dig Mikaela hade jag väntat mig "Du är inte klok. Sök hjälp!" ;) Du som har lite kontakter inom media, kanske kan du lägga in ett gott ord? :)

2006-11-16 @ 17:07:13
URL: http://kungligg.blogg.se
Postat av: mikaela

herr thunberg, det är mycket som man inte kan förvänta sig hos mig numera.
just pick up the phone och ring bladet så ska du se att det finns en krönikörstol kvar till dig också.

2006-11-17 @ 13:21:00
Postat av: Filthy McWhore AKA CroMagnon

Vi på STRIX-redaktionen har tagit del av dina programförslag och kommer sjösätta "Tio små negerpojkar" och "Gatans kung" någon gång under hösten 2007.

Lön enligt uteblivet kollektivavtal. Eventuella löneanspråk ber vi dig rikta till vilken idiot som helst som röstade blått.

Du kan den dagen du inte får fler uppdrag i TV (Om inte ens kanal 5 kommer vara intresserad) se dig i himlen efter A-kassa.

Om dina sopor....f´låt...såpor faller väl i tittarnas smak ser vi fram emot framtida samarbete.

Redaktionen har redan nu förslag på att realityserieastisera gamla goda filmer.

1. Älskling vi krympte barnen (och skolornas budget:
Rektorn på Sticksjö skola i samarbete med Karolinska Institutet har fått i uppdrag att tillsammans med föräldrarna dra in 5½ miljoner kronor för skolans verksamhet. Ju mindre barn dessto mindre måltider, läroböcker och kortare landbandyklubbor. Vinnarna, dvs de som kostar minst i sin skolgång, får en learning by doing-upplevelse hur det gick till under förintelsen. Kommer klass 5C att vinna?!

2. A Night at the Roxbury
För alla oss svårraggade killar som gärna lever kvar i gråzonen mellan 80- och 90-talet. Utspelar sig i omodern utelivsmiljö i centrala Sollefteå. "Is that a mirror in your pocket? `Cause I can see myself in your underpants!", tillhör en av de mest frekventa raggningsrepikerna.
Följ killarnas stagnation i den sociala utvecklingen.

3. Sagan om ringen
Vi får följa en gift eller förlovad If-anställd under ett år under vardagliga former av otrohet och svek. Vilken fest blir årets höjdpunkt? Kommer han eller hon köpa huset med sin respektive och vem är utlandsresebiljetten avsedd för?

Kom ihåg Johan - det var du som fick erbjudandet först!

"Sikta lågt, nå dina mål - undvik besvikelse"

2006-11-27 @ 13:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback