Barmhärtig samarit - Igen!

Jag gjorde det igen, SUCK!

Konstigt att man som säljare till yrket är så exxxtremt svag för andra säljare. Hade jag vetat hur kostsamt det skulle bli indirekt att skaffa fast telefon (efter några års uppehåll) så hade jag nog "tänkt efter före". Det räcker i princip med att någon andas i luren så säger KungLigg JAAAAA! Strumpor, telefonabonnemang, bredbandsabonnemang, tv-abonnemang,  fiskleverolja, rakhyvlar, tvättmedel och toapapper är lite inköp som osett telefonshoppats på senare tid.

Det ringde en söt tjej, är de inte alltid, häromkvällen. Hon ville skicka mig en rakhyvel med ett parti rakblad helt kostnadsfritt. Redan när ordet rakhyvel nämndes sa jag vänligt men bestämt  "Jag kan säga redan nu att jag INTE är intresserad" och myste till inombords, kanske skulle jag kunna avstyra ännu ett onödigt paket i brevlådan ... Ni som känner mig vet att rakhyvel inte är min favoritleksak i badrumsskåpet.

Då började bombarderingen.

Söt tjej: Bor du inte med någon?
KungLigg: NEEEEJ!!!
Söt tjej: Har du ingen flickvän?
KungLigg: Tyvärr nej.
Söt tjej: Dina föräldrar då?
KungLigg: Jo, men nej!
Söt tjej: Vill du inte ge bort till någon annan då?
KungLigg: Nja.
Söt tjej: Spara till framtiden då?
KungLigg: Ok, skicka då! Vad är haken?
Söt tjej: Du måste aktivt avsäga dig abonnemanget. Du mailar eller ringer,  våran kundtjänst är ganska lätt att få tag i. Räkna med fyra till fem veckors leveranstid.

Kunglig tänker inombords: Vadå GANSKA lätt? 4-5 veckor, mitt i julstöket, man TACKAAAAAAR!!!

Dagen innan på ÖB såg jag att ett paket med 25 rakhyvlar kostade 10 kr. SUCK vad jag var barmhärtig igen för inte kan det ha varit de 10 kronorna som lockade. Jag hoppas nu innerligt att inte någon ringer och säljer ett rullande abonnemang på grytlappar för då blir jag tokig : )


Kommentarer
Postat av: Filthy McWhore

Jag säger bara ett ord:

Skaffa NIX!

:D

Att tacka ja till de där rakhyvlarna, kalsongerna, strumporna, censurvuxentidningarna är väl det minsta av uppoffringar du kan göra när du inte har NIX?

Hur tror du de stackars studenterna annars ska få någon framgång i arbetslivet. Inge försäljning - inga lovord. Inga lovord - inget annat extraknäck.

Inget annat extraknäck - ingen arbetslivserfarenhet. Ingen arbetslivserfarenhet - ökade studieskulder.......evolution min gode vän.
In reverse...s´att säga.

Do U know what the difference is between U and me?

U make me look fat!

Kram gubben

2006-11-22 @ 12:39:43
Postat av: mikaela

fan, nu kom jag på vad som inte känns helt okej här på KungLigg... du, varför måste du dra in bruno i dina smutsiga äventyr? jag tycker absolut att du ska stå för dina påhitt själv - leave bruno utanför, mr kungliggare!

2006-11-22 @ 15:32:32
Postat av: KungLigg

Mmmm, jag är beredd att hålla med. Ingen skugga skall falla på Bruno. Ny bild ikväll förhoppningsvis.

Postat av: Grinig

Hört talas om Nix?? Mycket bra hjälpmedel.

2006-11-22 @ 19:20:32
Postat av: KungLigg

Bild bytt på begäran.

2006-11-22 @ 21:47:07
URL: http://kungligg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback